Hjælp til skadesvurdering - særligt overfor forsikringsselskaber og taksatorer

Mange rådskader opdages desværre ofte ret sent, f.eks. først når svampeangreb har bevirket og evt. at større områder af bjælkevægge er beskadiget og evt. spredning til bagvedliggende konstruktioner.

Ligeledes kan et samlet overblik over skadesomfang kræve at man må åbne for konstruktionen.

BjælkehusEksperten har erfaringen omkring de udsatte og typiske steder for skader og vi kan ofte minimere indgrebene i konstruktionen mht. på skadsvurdering. Vi udfærdiger en detaljeret rapport med billed-dokumentation og fugtmålinger, evt. suppleret med laboratorieprøver for svampevækst.

Vores speciale i bjælkehuse betyder også, at vi er effektive og omkostningsbesparende til at afhjælpe skader. Dvs. vi kan udskifte beskadigede bjælker og øvrige bygningsdele med mindst mulige omkostninger for forsikringsselskabet.

Kontakt os på tlf. 26 25 66 56 for nærmere information og drøftelser af vore services overfor forsikringsselskaber.

Billedet viser et bjælkehus efter udført skadeudbedring, hvor der var blevet fundet råd i 3 af husets hjørner. I alt blev 65 stykker bjælker udskiftet, ligesom rådskader i bagvedliggende stolper blev udbedret.

Ny klimaskærm

Viser det sig, at der er omfattende problemer med et bjælkehus, kan den bedste løsning være at udføre en ny ekstra klimaskærm uden på husets bjælkevægge.

Dette kan udføres i en ventileret konstruktion med 18-20 mm brædder, med samme profil som bjælkerne, hvorved huset beholder sit udseende.

Vi kan også udføre klimaskærmen i vedligeholdelsesfrie materialer som f.eks. HardyPlank, der ikke kræver løbende træbeskyttelse/maling.

Kontakt os på tlf. 27 11 97 40 for nærmere information og drøftelser af mulighederne.

​Kontakt os i dag

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

BjælkehusEksperten ApS

Kongebakken 24

4000 Roskilde​