​Til dig der vil købe ældre bjælkehus

Uanset om du er ejer, eller du står overfor køb af et bjælkehus kan BjælkehusEksperten tilbyde rådgivning og teknisk gennemgang af bjælkehuset med henblik på at eliminere og reducere risikoen for svamp og råd. Eller afhjælpe skader, der måtte være indtruffet.

Bjælkehus-gennemgang og køber-rådgivning

Står du/I overfor at skulle købe et bjælkehus tilbyder vi køber-rådgivning, som et supplement til tilstandsrapporten. Selvom tilstandsrapporter udfærdiges af byggesagkyndige personer, har vi erfaret at mange af dem ikke har tilstrækkelig dyb viden om bjælkehuses særlige egenskaber og problemstillinger. Vores salær for en gennemgang af bjælkehuset koster fra 5.000 – 7.000 kr. incl. moms afhængig af husets størrelse og geografisk beliggenhed. For Fyn og Jylland vil der være et tillæg for længere transport.

Kontakt os på telefon: 26 25 66 56 for nærmere information af hvad der er indehold heri.

En kundes erfaringer

Michael Sommer har i foråret købt et rundtømmer bjælkehus (fritidshus) i Odsherred.

BjælkehusEksperten medvirkede til en visuel gennemgang af huset og identificerede en række fejl og mangler, som ikke fremgik at tilstandsrapporten. Michael Sommer fik dermed et bedre beslutningsgrundlag og en større sikkerhed mod senere negative overraskelser og dyre reperationer.

Michael Sommer kommenterer:

”BjælkehusEksperten udførte en god gennemgang af det bjælkehus, som vi netop har købt og med det rette fokus i forhold til os. Resumeet med de anførte indsats-områder er afgjort noget, som vi har haft gavn af og som vi vil håndtere”

​Kontakt os i dag

Står du/I overfor at skulle købe et bjælkehus så modtag rådgivning og teknisk gennemgang af BjækehusEksperten. Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig snarest.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

BjælkehusEksperten ApS

Kongebakken 24

4000 Roskilde​